Varsinais-Suomen Vuokrauspalvelu on luotettava ja edullinen asuntoauto, -vaunu ja venevuokraamo.

Puh. 045 6717785 Puh. 040 7497225

Varsinais-Suomen Vuokrauspalvelu

TOPIAKSENKATU 2 RAISIO
p. 045 671 7785
p. 040 749 7225

Y-tunnus: 2423430-3

Matkailuauton/Vaunun /Veneen vuokrauksen vuokraehdot

* Vuokraamme pääasiassa matkailuautoja/vaunuja.Matkailuautomme on rekisteröity vuokrauskäyttöön ilman kuljettajaa.Vakuutuksessa ( LähiTapiola )  liikennevakuutuksessa omavastuu 1200 euroa autoissa/vaunussa ja veneessä. Yrityksellä on vuokrakäytössä  17 vuokra-autoa,B-ajokortti riittää kaikkiin vuokrattaviin matkailuautoihimme,edellytämme vuokra-auton kuljettajalta 25 vuoden ikää.Luottotiedot pitää olla kunnossa ( luottotiedot tarkistetaan jokaisen vuokrasopimuksen yhteydessä ).

* Emme vuokraa matkailuautoja/vaunuja festareille yms.

* Matkailuautoa/vaunua varattaessa asiakas maksaa varausmaksuna 250 euroa. Varausmaksu suoritetaan kolmen ( 3 ) päivän kuluessa,muutoin varaus purkaantuu. Jos vuokraus perutaan alle 14 vrk ennen vuokrauksen alkamista,vuokralainen on velvollinen maksamaan koko vuokrasumman. Koko vuokrasumma on oltava maksettuna 1 kuukausi ennen matkaa.Asuntoautot/vaunut noudetaan ja palautetaan Topiaksenkatu 2 Raisio.

Jos matka perutaan kokonaan, varausmaksusta palautetaan puolet takaisin jos peruutus tehdään 1 kk ennen varaus/lähtöpäivää.Muussa tapauksessa varausmaksua ei palauteta.

Ennakkovaraajan ALEVUOKRAN maksupäivä on viimeistään 31.1 /jollei toisin sovita.

(varausmaksu / pantti 250 euroa palautetaan sopimuksen päättymisen jälkeen vuokraehtojen noudattaen )

* Vuokraaja ostaa/maksaa tarvitsemansa polttoaineen/kaasun sekä wc kemikaalit itse. Auto luovutetaan ja palautetaan aina polttoainetankki täynnä, ja siivottuna myös JÄÄKAAPPI sekä WC-kasetti tyhjennettynä.Teetämme asuintilan otsonoinnin joka matkan jälkeen 30e hintaan,tämän maksaa asiakas.Vuokrauspalvelu maksaa auton ulkopesun.

* Matkailuautossa käytetään polttoaineena DIESELIÄ! Mikäli autoon laitetaan väärää polttoainetta, niin vuokraaja on vastuussa kaikista kuluista, jotka tästä aiheutuvat.

* Matkailuautossa/vaunussa on kaksi kaasupulloa. Kun auto palautetaan, toinen pulloista on oltava täynnä ja käyttöpullossa myös kaasua.(Eli käyttöpullo ei saa olla täysin tyhjä) Asiakas maksaa kaasun.

-Matkailuautossa/ vaunussa olevat lisävarusteet asiakas saa ILMAISEKSI käyttöönsä,kun vuokrataan auto esim. TV,markiisi,astiat,lisäilmastointi,ulkokalusteet.

 Autoissa/vaunussa on varusteita eri tavalla. ME VUOKRAAMME VAIN MATKAILUAUTON

Matkailuauton / vaunun opastuksen / tarkastuksen yhteydessä asiakas hyväksyy vuokrasopimuksen allekirjoituksella vuokraamansa auton/vaunun siinä kunnossa ja niillä varusteilla kun sillä hetkellä on.

*Vahinkotapauksessa omavastuuosuus (1200 euroa) maksetaan kortilla/käteisellä auton/vaunun palautuksen yhteydessä. 

Autoissa on lisäksi tuulilasivakuutus jossa omavastuu on 200 euroa

* Auton/vaunun viemisestä ulkomaille ( suomen rajojen ulkopuolelle ) tulee sopia vuokraamon kanssa jo varausta tehtäessä, jotta tarvittavat luvat ja vakuutukset voidaan hankkia ajoissa. Valtakirjasta ja Vihreästä kortista (Green Card) veloitamme 50 euroa.Pohjoismaiden ulkopuolelle Varaus/pantti on aina 500e sekä pitkät varaukset TäysKasko -vakuutuksen omavastuu on aina 1200e,jonka asiakas maksaa vahinkotapauksessa auton palautuksen yhteydessä.Jos on tullut liikenneonnettomuus /tai muu vahinko

* Matkailuauton/vaunun vuokraajan tulee olla vähintään 25-vuotias.

* Mikäli asiakas ei palauta autoa/vaunua vuokranantajalle sovittuna ajankohtana, niin asiakkaalta laskutetaan kaikki tästä aiheutuneet kulut (esim. seuraavan vuokralaisen rahalliset menetykset).

* Auto/vaunu luovutetaan asiakkaalle siivottuna sisältä ja wc-kasetti tyhjennettynä. Päältäpesua ei tarvitse suorittaa. Jos asiakas ei ole siivonnut autoa, peritään asiakkaalta siivouksesta aina vähintään 150 euron siivousmaksu tai tätä suuremmat siivouksesta aiheutuneet kulut.

VUOKRAUKSEN KOHTEEN TULEE OLLA PALAUTETTAESSA SIINÄ KUNNOSSA, KUIN SE ON OLLUT HAETTAESSAKIN !

* Auto/vaunu on asiakkaan vastuulla koko vuokrasopimukseen merkityn vuokra-ajan. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan kohteeseen aiheuttamansa vauriot. Vuokralleottajan tulee ilmoittaa kohteen vaurioitumisesta välittömästi palautuksen yhteydessä.

* Asiakas sitoutuu maksamaan saamansa sakot ja pysäköintivirhemaksut sekä tiemaksut.

* Mikäli autosta/vaunusta rikkoutuu rengas tai tulee muuta äkillistä huoltoa tarvitsevaa vikaa, niin asiakkaan tulee ilmoittaa siitä vuokranantajalle, puh. 040-749 7225 tai 045-6717785. Asiakas maksaa rengasrikot, ellei rengasta todeta vialliseksi. ( RENGASRIKON SATTUESSA KÄYTÄ ILMAISTA HINAUSPALVELUA,AUTOT PAINAVAT N.3000-3500KG )

* Mahdollisissa onnettomuustapauksissa tulee välittömästi ottaa yhteys vuokranantajaan ja poliisiin.

* Asiakkaalla ei ole oikeutta vuokrata autoa/vaunua edelleen kolmannelle henkilölle.

* Vuokra-aikana vuokraaja on velvollinen huolehtimaan auton tavanomaisista tarkastuksista, kuten moottoriöljyn ja jäähdyttäjän nesteistä sekä renkaiden ilmanpaineista.

* MATKAILUAUTOA/VAUNUA JA SEN VARUSTEITA TULEE KÄYTTÄÄ HUOLELLISESTI, mm. säilytystilat / kaapit tulee olla huolellisesti lukittuina ajon aikana. Kattoluukkuja ja ikkunoita ei saa pitää auki ajon aikana.

* Mikäli matkailuauto/vaunu joutuu liikenne- tai palovahingon vuoksi käyttökelvottomaksi, vakuutusyhtiö LähiTapiola kustantaa vuokralaisen yöpymis- ja matkakulut lähtöpisteeseen vakuutusehtojen mukaisesti Mutta jos, autoon tulee tekninen vika (esim. ulkomailla), vuokraajan velvollisuus on järjestää kuljetus korjaamolle (vakuutuksessa EU-alueella ilmainen hinauspalvelu), sekä korjauttaa auto ajokuntoon. (Vuokraamo hoitaa korjaamolaskun).

* Vuokranantaja vastaa, että vuokrattu auto/vaunu on teknisesti luovutushetkellä siinä kunnossa, että sitä voidaan käyttää sopimuksessa tarkoitettuun toimintaan.

* Vuokranantaja ei korvaa auton/vaunun rikkoutumisen tai vian aiheuttamasta vahingosta matkan aikana (esim.lämmityslaite,jääkaappi,ilmastointi,kaasuhella) vuokralaiselle, vuokralaisen omaisuudelle, liikennevälineille tai muille henkilöille.

* Vuokranantaja ei vastaa vuokralaisen omaisuudesta, joka on ollut autossa esim. varkaustapauksissa, mikäli auton/vaunun vakuutus ei sitä korvaa.

TUPAKOINTI JA LEMMIKKIELÄINTEN PITO AUTON / VAUNUN SISÄTILOISSA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY (vuokraamo osoittaa lemmikkiauton/vaunun erikseen).